Buitenschilderwerk, de identiteit van uw huis

Buitenschilderwerk verrichten wij aan uw kozijnen, deuren, goten en andere gevelelementen. Daaronder valt in sommige gevallen ook het schilderwerk aan gemetselde of gestucadoorde muren en schilderwerk aan schutting en overige tuinelementen.

Wanneer is buitenschilderwerk nodig?

Het schilderwerk aan uw houten gevelelementen dient minstens elke 5 à 7 jaar een schilderbeurt te krijgen. Maar dit verschilt overigens ook per gevelzijde. Door de invloed van zon en regen zullen de zuidelijk en westelijk gelegen gevels eerder om onderhoud vragen dan de noordelijk en oostelijk gelegen gevel-delen. Ook de mate waarin bijvoorbeeld een overstek de gevel beschermt, is van invloed op de onderhoudsbehoefte. Goed onderhoud gaat echter verder dan eens in de vijf of zeven jaar het geheel overschilderen. Door in de tussenliggende periode regelmatig uw schilderwerk te (laten) controleren, en waar nodig bij te werken, kunt u de levensduur van het schilderwerk belangrijk verlengen. Miro schilder & onderhoud heeft hiertoe de kennis en systemen in huis om u hierbij behulpzaam te zijn.

 

Waarom buiten schilderen?

Houten gevelelementen dienen goed beschermd te worden tegen weersinvloeden zoals zon en regen. Dat geldt ook voor duurzame houtsoorten als meranti. Houtrotreparaties zijn over het algemeen kostbaar en kunt u dan ook maar beter voorkomen. Uw woning of bedrijfspand heeft een betere uitstraling wanneer de vakmensen van Miro Schilder & Onderhoud het schilderwerk met regelmaat bijhouden. Zo bent u er zeker van dat het schilderwerk goed bestand is tegen de sterk variërende weersinvloeden in Nederland.

Goed schilderwerk draagt er toe bij dat de gevelelementen in uw pand lang meegaan. Als uw woning of bedrijfspand met regelmaat laat controleren en schilderen, hoeft u zich geen zorgen te maken over onvoorziene uitgaven voor onderhoud.
Neem contact op met WhatsApp

Jarenlange ervaring

Jarenlange ervaring

Uitsluitend vakmensen

Uitsluitend vakmensen

Schilder en onderhoud

Schilder en onderhoud